Pravila privatnosti

 

Korištenjem Internet stranice https://zastita-prirode-vsz.hr/ koja pripada domeni , smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Slanjem upita, dojava ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjem Vukovarsko-srijemske županije dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke.

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjem Vukovarsko-srijemske županije obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira posjetitelje o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje posjetiteljima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjem Vukovarsko-srijemske županije i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Za posjetitelje https://zastita-prirode-vsz.hr/: Na web stranicami se u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

Kontakt službenika za zaštitu osobnih podataka:
info@zastita-prirode-vsz.hr

X
X