Podržimo našu sestricu

Naša prijava stabla s pričom pod nazivom „Sestrica iz Mikluševaca“ ušla je u finale natjecanja Hrvatsko stablo godine. Cilj ovog natjecanja priča je o samom stablu kojom se opisuje važnost stabala za lokalnu zajednicu i njihova povezanost sa stanovnicima toga kraja, čime se u konačnici nastoji podići svijest javnosti o potrebi očuvanja stabala kao vrijednog prirodnog resursa važnog za život čovjeka, a posebice uslijed sve izraženijih klimatskih promjena. Ovim putem pozivamo sve građane da glasaju i podrže našu sestricu, crnu topolu iz Mikluševaca.

Glasati možete putem službene stranice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, koja je i nacionalni koordinator natjecanja Stablo godine (Tree of the year) za Republiku Hrvatsku.

Upute za glasanje:

-Glasanju se može pristupiti direktno putem poveznice https://www.zastita-prirode-dnz.hr/glasaj-za-hrvatsko-stablo-2023-godine/?fbclid=IwAR3V8C3RtRLzhB7LZ-yS-MeWueXFjNKtsTJzZtfUsQqa-JWZHnU8QFJQ4LQ i službene stranice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije – https://zastita-prirode-dnz.hr/

-Glasati se može samo za jednog kandidata po izboru, potvrdom klika na internetskoj stranici

-Glasanje traje od 1. rujna 2023. godine u 00:00:00 h do 30. rujna 2023. godine do 23:59:59 h

-Od 23. rujna 2023. godine do datuma proglašenja pobjednika natjecanja Hrvatsko stablo 2023. godine do 13. listopada 2023. godine rezultati glasanja neće biti vidljivi;

-Po završetku glasanja i obradi pristiglih podataka, svečano će se proglasiti pobjednik natjecanja putem online platforme.

Zahvaljujemo svima koji će izdvojiti svoje vrijeme i klikom podržati zanimljivu priču o stablu, Općinu Tompojevce i našu Vukovarsko-srijemsku županiju, a pobjeda nas može odvesti i na međunarodno natjecanje za Europsko stablo 2024. godine.

 

X
X